Op weg naar duurzaam?

Wij staan u graag terzijde.

Neem direct contact op met onze adviseurs

Op weg naar duurzaam?

Wij helpen u graag bij het maken van de transitie naar duurzaamheid. Daarom ontwikkelen we steeds meer duurzame leasevormen. Zodat u kunt kiezen hoe u vergroent!

Vergroenen biedt grote voordelen. Wilt u op termijn geld besparen en uw CO2-uitstoot verminderen? Maar is de investering te groot? Met onze financieringsopties kunt u meteen aan de slag. Voor een groene toekomst. Een groen nu.

CO2-reductie

Er zijn allerlei mogelijkheden om de verduurzamen. De inzet van CO2-reducerende bedrijfsmiddelen is een snelle en effectieve manier om uw onderneming te vergroenen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van zonnepanelen op het dak van uw kantoor of het installeren van ledverlichting op de werkvloer. Werkt u in de agrarische sector? Dan zijn van mono-mestvergistingsinstallaties wellicht iets voor u. De opties zijn eindeloos en wij helpen u graag bij de financiering. Zo geniet u direct van de voordelen van verduurzaming.

Ik wil meer weten

Of neem direct contact op met een van onze adviseurs

Circulaire economie

Met CO2-reductie zet u een stap in de goede richting, maar kijk ook eens naar de naar de voordelen van een circulaire economie. Een circulair businessmodel draagt bij aan een duurzame samenleving; het vermindert het risico van schaarste door innovatief gebruik en hergebruik van energie, producten, onderdelen en grondstoffen. Dit biedt kansen. Denk aan nieuwe markten, nieuwe samenwerkingen en duurzame concurrentievoordelen. Wilt u verder groeien? Wij helpen u graag bij de financiering van een circulair businessmodel. 

Ik wil meer weten

Of neem direct contact op met een van onze adviseurs

Ervaringen van ondernemers

Chayenne Wiskerke van familiebedrijf Wiskerke Onions, ging u al voor. Zij zet alles op alles om haar bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Dit doet ze met hulp van ABN AMRO Lease. Benieuwd hoe ze dat doet? Bekijk de video.

Duurzaam ondernemen met Wiskerke Onions | ABN AMRO Lease

De voordelen van lease

  • Een financiering tot 100% van het gehele project
  • Uw werkkapitaal blijft beschikbaar
  • Optimale benutting van de eventuele aanwezige fiscale voordelen en subsidies.
  • Korting op het rentetarief van zonnepanelen

 

  • Een transparant, vast bedrag per maand
  • Flexibele, op seizoensinvloeden afgestemde betaalschema’s
  • Lange looptijden, in geval van zonnepanelen tot  wel 120 maanden

Gaat u óók voor duurzaam?

Ik ben er klaar voor!