Industrie

De industriële sector is met Industrie 4.0 enorm aan verandering onderhevig. Robotisering en vernieuwingen op softwaregebied zijn niet meer weg te denken. Tegelijkertijd trekt de economie weer aan en zien we ook dat reshoring vaker voorkomt. Ook in de prijs van machines komen deze ontwikkelingen tot uitdrukking. Bedrijfsmiddelen worden steeds duurder, en de betere merken gaan steeds langer mee. Na jaren van crisis is het echter niet veel ondernemers gegeven om nieuwe bedrijfsmiddelen uit eigen vermogen te financieren. Toch is het belangrijk om te investeren. Leasing biedt u de mogelijkheid om te ondernemen en ABN AMRO Lease zit bovenop de ontwikkelingen in de markt om u de beste lease-deal te kunnen bieden. 

Oplossingen ABN AMRO Lease voor de sector Industrie 

  • Jong gebruikt

  • Langere levensduur financieren

Jonggebruikt de oplossing voor duurder wordende machines
Het duurder worden van machines is een gegeven waar ABN AMRO Lease met jonggebruikt een oplossing biedt. Na de eerste lease worden machines, al dan niet gereviseerd of refurbished opnieuw aangeboden. Daarnaast is het mogelijk looptijden aan te passen naar uw wensen en kunnen wij een aantal bedrijfsmiddelen een langere tijd financieren.

Bespaar op uw investering
Ook binnen de industriële sector is het van belang om uw kosten inzichtelijk te maken voordat u de juiste investeringskeuze maakt. Een benaderingswijze die ons voorstaat is Total Cost of Ownership (TCO). Dit hulpmiddel maakt alle kosten die gerelateerd zijn aan de aanschaf en het gebruik van een bedrijfsmiddel inzichtelijk. Vragen over zicht houden op uw kosten en hoe te besparen op uw bedrijfsmiddelen kunnen met behulp van TCO worden beantwoord.

Door ons bij uw besluitvorming te betrekken kan een optimale mix plaatsvinden tussen uw wensen en uw financieringsmogelijkheden. Graag lichten wij dit in een persoonlijk gesprek toe.