Benieuwd wat u kunt leasen?

Bereken direct uw maandelijkse kosten

Meer informatie

Waarom lease?

De financieringsvorm Lease maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag te financieren. Een van de grote voordelen van lease: uw werkkapitaal wordt niet aangesproken. Dit is prettig in deze rare tijden. Alles verandert. Elke dag weer. Zo blijft u in staat om direct in te spelen op veranderingen in de markt.

Financiering

De financiering is afgestemd op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen en het is bovendien vaak fiscaal aantrekkelijk. Met onze expertise aan boord kunt u innoveren en creatief werken aan duurzaam succes. Wij bieden u de ruimte voor úw succes.

Operationele lease

Met operationele lease staat het bedrijfsmiddel niet op uw balans. Deze vorm van lease wordt daarom ook wel ‘off-balance lease’ genoemd. 

Meer over operationele lease

Financiële Lease

Financiële Lease is de meest voorkomende manier van bedrijfsmiddelen financieren. Omdat de bedrijfsmiddelen op uw balans komen te staan wordt deze variant ook wel ‘on-balance lease’ genoemd. 

Meer over financiële lease

Financiële Lease met pandrecht

U kunt deze leasevorm vergelijken met lenen: u bent zowel juridisch als economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel en geeft het in onderpand aan de bank of leasemaatschappij.

Meer over financiële lease met pandrecht

Vendor Lease

Bent u een leasemaatschappij, leverancier of producent van roerend en uniek identificeerbare bedrijfsmiddelen? Dan kunt u gebruik maken van portefeuillefinanciering door ABN AMRO Lease. 

Meer over vendor lease